Brändi-imagon luominen digitaalisen kuvituksen avulla

Kuvitus eli illustraatio on tehokas työkalu, jonka avulla brändi-imagosta voidaan luoda kilpailijoista erottuva, sekä visuaalisen tarinankerronnan avulla saada myös bränditarinasta mukaansatempaava.

Call to Action -suunnitteluvinkkejä ja perusperiaatteita

Call to Action -elementeillä on valtava vaikutus yrityksen konversioihin ja niitä pidetään syystäkin käyttöjärjestelmän tärkeimpinä komponentteina.

Tuttuuden periaate UX-suunnittelussa - Älä pakota käyttäjää ajattelemaan verkossa!

Vanha sanonta “Älä koskaan vaihda voittavaa joukkuetta” pätee myös verkkosivusuunnittelussa. Käyttäjät suosivat sivustoja ja verkkopalveluja, jotka toimivat samalla tavalla kuin muut sivustot ja verkkopalvelut sekä ovat käyttäjille jo ennestään tuttuja.

Pareton periaate UX-suunnittelussa

Pareton periaatteen ymmärtäminen hyödyttää mitä tahansa yritystä, joka haluaa keskittää resurssinsa tuottoisimpiin toimintoihin ja saavuttaa parempia tuloksia, oli se sitten verkossa tai liiketoiminnassa laajemmin.

Web-typografian saavutettavuus

Internet on 95% typografiaa. Kuinka voimme varmistaa, että jokainen voi lukea verkkosivuston sisältöä?

Rytmitä sivustosi oikein!

Pystysuora rytmi on tehokas keino luoda johdonmukaisia ja visuaalisesti miellyttäviä käyttöliittymiä sekä käyttäjäystävällisiä digitaalisia kokemuksia.

Inklusiivinen maailma saavutettavuuden kautta

Joillekin internetin käyttö on yhtä vaivatonta kuin hengittäminen - ei kuitenkaan kaikille. Seuraamalla saavutettavia design-käytäntöjä saadaan yrityksen verkkopalvelut kaikkien ulottuville.

Kuinka valmistautua verkkosivuston uudelleensuunnitteluun

Olet valmis verkkosivuston uudistamiseen. Mutta oletko valmistautunut? Olitpa tekemässä sivustolle kasvojenkohotusta tai uudistamassa vanhan verkkosivuston täysin, strateginen lähestymistapa takaa onnistumisen prosessissa.

Käyttäjäkokemuksen parantaminen mikrointeraktioiden avulla

Mikrointeraktiot muistuttavat terveyttä - niihin ei juurikaan kiinnitä huomiota, ennen kuin jotain on mennyt pahasti pieleen. Ne ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka pienistä yksityiskohdista huolehtiminen voi vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen.

Selected cases of 2018: a motley bunch

We’ll share a bunch of projects from diverse clients that we had enormous fun working with in 2018.