Teknologiat

Luomme Suomen näyttävimmät WooCommerce-verkkokaupat

Olemme yksi kokeneimmista WooCommerce-verkkokauppojen toteuttajista ja olemme rakentaneet Suomen suurimpia WooCommerce-pohjaisia ratkaisuja.

WooCommerce-osaamisemme pähkinänkuoressa

Näyttävät, täysin räätälöidyt ja monikanavaiset verkkokaupat ovat ydinosaamistamme. Korkeatasoinen tekninen kehitys, teknologinen edelläkävijyys sekä erinomainen kokemus WooCommercen soveltamisesta eri toimialoilla tekevät meistä WooCommerce-ratkaisujen kärkipalveluntarjoajia. Erikoisosaamistamme ovat myös vaativat integraatio- ja maksutaparatkaisut sekä asiantuntemus järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelutyöstä.

Miksi WooCommerce?

WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta, jonka suurimpina etuina ovat räätälöitävyys, integroitavuus ja skaalautuvuus. Avoimen lähdekoodin ratkaisu mahdollistaa minkä tahansa toiminnallisuuden räätälöinnin ja uniikin ulkoasun. Kokonaisuutena WooCommerce ja WordPress toimivat erinomaisesti yhdessä ja ne mahdollistavat sisällön, blogin ja verkkokaupan yhdistämisen saumattomaksi kokonaisuudeksi. *Builtwith.com statistics 1.2.2021

Mitä tarjoamme

Etsimme aina kestäviä yhteistyökumppanuuksia ja siksi tarjoamme enemmän kuin mielellämme niin verkkokaupan suunnittelun, teknisen kehityksen, kuin myös ylläpidon, asiakastuen sekä jatkuvan kehityksen.

Töitämme

Katso valitut WooCommerce-projektimme

Makia
Makia

Rehellinen, autenttinen ja ajaton. Makian kestävät vaatteet saivat uuden verkkokaupan.

Taidemaalariliitto
Taidemaalariliitto

Verkkogalleria WooCommerce-kaupalla Taidemaalariliiton Teosvälitys -tapahtumalle, joka toimi myyntialustana taiteilijoille ja heidän teoksilleen