WooCommerce

Verkkokauppa-alusta vertaansa vailla

WooCommerce ja WordPress – loistavia erikseen, täydellisiä yhdessä.

WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka on avoimen lähdekoodin perustuva verkkokauppajärjestelmä. WooCommerce mahdollistaa sisällön, blogin ja verkkokaupan yhdistämisen saman katon alle ja tämä tuo vertaansa vailla olevia ominaisuuksia, jotka muilla ratkaisuilla ovat vähintäänkin kömpelöitä ylläpitää ja tämä näkyy myös loppukäyttäjälle helposti kompromissina.

WooCommercen avulla sisältöä voidaan ristiin linkittää helposti esimerkiksi automatisoimalla blogiartikkelin yhteydessä näytettävät tuotesuositukset. Luovuus tulee yleensä vastaan kauan ennen teknisiä rajoitteita.

Mixtec verkkokauppa by Contrast

Meidän ja WooCommercen avulla luot verkkokaupan, joka myy.

WooCommercella tehty verkkokauppa on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, joten ostoprosessi sujuu vaivattomasti alusta loppuun. WordPress ja WooCommerce toimivat saumattomasti yhdessä ja sivuston luominen näyttäväksi kokonaisuudeksi onnistuu yhdellä taustahallinnalla. Verkkokaupan ulkoasua ei ole rajoitettu, joten saamme suunniteltua verkkokaupasta alusta asti juuri sinun näköiseksesi.

Kerää dataa, analysoi ja kasva.

Ymmärtämällä asiakkaitasi voit kehittää ja kasvattaa liiketoimintaasi. WooCommercen datan omistat sinä, eivät kolmannet osapuolet. Myös analyysityökalut, kun Google Analytics on helposti liitettävissä verkkokauppaan.

Se kasvaa mukanasi.

WooCommerce on täysin räätälöitävissä tarpeisiisi ja, kun tarpeesi kasvavat kasvaa verkkokauppasi helposti mukana eikä tekemistä tarvitse aloittaa alusta. Luomalla kestävän pohjan verkkokaupallesi heti ensi askelilla kanssamme, on kauppaa helppo kehittää myös myöhemmin.

Integroi.

WooCommerce voidaan integroida erilaisiin järjestelmiin ja näin kasvattaa kilpailuetua samalla, kun manuaalinen työ vähenee. Olemme integroineet verkkokauppoja muun muassa seuraaviin; LemonSoft ERP, Nettivarasto -logistiikkapalvelut, Posti Prinetti, Posti SmartPost.

Contrast project kickstarter: askel 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Contrast project kickstarter: askel 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

n>

Contrast project kickstarter: askel 3/5

Kiitos.

Miten voimme auttaa sinua?

Contrast project kickstarter: askel 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Contrast project kickstarter: askel 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Kiitos paljon.

Olemme yhteydessä hyvin pian!