Epävarma siitä, millä välineillä ja strategialla verkkosivu-uudistustasi tai uutta verkkokauppaasi kannattaisi lähteä kehittämään? Ei hätää, olemme räätälöineet Kickstart-työpajan sinua varten, alkuun pääsemisen helpottamiseksi ja projektin onnistumisen varmistamiseksi.

Miksi Kickstart-työpaja?

Uuden verkkosivun, verkkokaupan tai verkkopalvelun toteutukseen liittyy monta sudenkuoppaa: hieno toteutuskin voi mennä aivan hukkaan, jos sitä ei ole suunniteltu palvelemaan kohderyhmää, eikä tarkkaan tiedetä, mitkä toteutuksen tärkeimmät tavoitteet ovat. On myös tärkeää kartoittaa projektin mittasuhteet, ja varmistaa, että kaikki projektin osat ovat toteutettavissa niin budjetin kuin teknisten rajoitteiden puolesta. Tarkka kuva projektin laajuudesta takaa sen, ettei yhtäkään ikävää yllätystä pääse tulemaan projektin aikana, ja projekti pysyy mainiosti niin budjetissa kuin aikataulussakin.

Tarkka kuva projektin laajuudesta takaa sen, ettei yhtäkään ikävää yllätystä pääse tulemaan projektin aikana.

Tarkoituksenmukainen, maaliin osuva toteutus

Me emme tuputa pakettiratkaisuja, vaan tavoitteenamme on suunnitella tarkoituksenmukainen toteutus juuri sinua varten, oli haasteenasi sitten liidien hankkiminen, myynnin edistäminen tai brändisi näkyvyyden kasvattaminen.

Vaikka budjettisi ei olisi alussa valtavan suuri, kannattaa hyvä alustava suunnitelma silti tehdä. Huolehtimalla siitä, että sivusto suunnitellaan palvelemaan oikeaa kohderyhmää, ja sille tehdään vahva tekninen pohja, saat loistavat lähtökohdat sille, että sivustosi on alusta asti mieleinen ja sitä on helppo jatkokehittää. Me Contrastilla rakennamme verkkosivut, -kaupat ja -palvelut niin, että niiden perusta on aina vahva. Näin sivuston kehittäminen tulevaisuudessa on vaivatonta ja kustannustehokasta.

Mitä työpajassa tehdään?

Työpajassa käydään räätälöityjen harjoitusten avulla projekti läpi ja kartoitetaan sen tärkeimmät tavoitteet, kohderyhmä, ideaaliasiakkaat sekä toivotut tulokset. Kartoitus mahdollistaa toimintasuunnitelman teon siitä, minkälainen toteutus on järkevää tehdä ja millä saadaan projektista mahdollisimman hyvä hyöty irti järkevällä panostuksella.

Mitä työpajasta saat?

Työpajan jälkeen koostamme harkitun toimintasuunnitelman tavoitteineen sekä teknisen toteutussuunnitelman projektillenne. Koska työpajan jälkeen tiedämme tarkalleen mitä vaaditaan, saatte myös realistisen, lopullisen projektitarjouksen.

Tavoitteenamme on suunnitella tarkoituksenmukainen toteutus juuri sinua varten, oli haasteenasi sitten liidien hankkiminen, myynnin edistäminen tai brändisi näkyvyyden kasvattaminen.

Valmis aloittamaan?

Oletko valmis aloittamaan? Haluatko kuulla lisää? Täytä tietosi mukavaan projektinaloituslomakkeeseemme alla olevasta napista ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä! Voit myös soittaa meille suoraan (+358 45 642 8852) tai lähettää sähköpostia.