Vaikka on vasta elokuu, alkaa tuleva syksy jo kolkuttelemaan ovella – kesälomat menivät ja nyt ollaan taas virkeinä palattu töiden pariin. Parissa viikossa on jo ehtinyt tapahtua paljon ja syksyllä on luvassa taas monia uusia juttuja. Odotammekin tulevaa syksyä koko Contrastin porukalla todella innoissamme.

Muutto Töölöön

Hyvästelimme heti elokuun ensimmäisellä viikolla vanhan toimistomme Lauttasaaressa ja muutimme uusiin upeisiin tiloihin Töölöön. Uusi osoitteemme on Töölönkatu 50 a D 91, olemme siis aivan Korjaamon ja Sibeliuspuiston tuntumassa. Tule ihmeessä piipahtamaan kahville, kun pyörit näillä kulmilla, niin mietitään mitä yhdessä voisimme tehdä!

Contrast News ja #contrast10

Aloitimme myös oman uutiskirjeen lähettämisen ja ensimmäinen uutiskirjeemme lähti maailmalle viime keskiviikkona 10.8. Tulemme jatkossa lähettämään uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa, joten se sisältää vain tarkkaan valittuja kuulumisia sekä parhaat palat blogijulkaisuistamme. Jätä sähköpostiosoitteesi alapalkissa olevaan tilaa uutiskirje -laatikkoon niin tulet saamaan uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi.

Kesäkuussa käyntiin pyörähti myös #contrast10, joka on koko tiimimme kuratoima artikkelisarja. Se kokoaa yhteen kymmenen parasta viimeisen kahden viikon ajalta: inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Seuraile siis #contrast10 niin pysyt mukana digimaailman tapahtumissa!

Ja jatkoa seuraa…

Huhu kertoo myös, että iloinen joukkomme kasvaa taas syyskuun puolenvälin tienoilla.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä niin kuulet uusimmat käänteet ensimmäisenä. Ja jos uskot, että voisimme tehdä upeita digitoteutuksia yhdessä, soita tai lähetä sähköpostia niin keskustellaan lisää!