Trevian Asset Management

Tyylikkäät verkkosivut Suomen johtavalle kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiölle

Projektin esittely

Trevian on Suomen johtava kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Suunnittelimme täysin kustomoidun responsiivisen toteutuksen yhdessä asiakkaan kanssa iteroiden niin, että lopputulos vastaa Trevianin freesattua, modernimpaa ilmettä. Lopputulos on moderni ja tyylikäs kokonaisuus joka korostaa yrityksen asiantuntemusta, ja jonka animaatiot viimeistelevät lopputuloksen.

Sivustouudistuksen yhteydessä päivitimme myös Trevianin muun digitaalisen ja analogisen markkinointimateriaalin. Trevianin kanssa on ollut ilo tehdä töitä ja yhteistyömme tulee jatkumaan.

Palvelut

WordPress, Verkkosivun suunnittelu ja toteutus, Responsiivisuus, Markkinonitimateriaali

www.trevian.fi

Mitä asiakkaamme sanoo

Tarvitsimme uudet responsiiviset verkkosivut, sillä vanhat olivat jo aikansa eläneet. Contrastia suositeltiin meille verkkosivujen toteuttajaksi ja olemme olleet oikein tyytyväisiä valintaamme. Sivustomme suunniteltiin niin, että se on mietitty jokaista pientä yksityiskohtaa myöten eivätkä kompromissit olleet vaihtoehto. Uudistuksen kaikissa vaiheissa mielipiteitämme kuunneltiin ja meille osattiin esittää hyviä ratkaisuja sivuston ominaisuuksiin. Sivuston lisäksi tarvitsimme myös muita päivittäisessä työssämme tärkeitä dokumentteja, kuten asiakirjapohjat, jotka Contrast suunnitteli ja toteutti vahvalla ammattitaidolla. Voimme lämpimästi suositella Contrastia!

Nicole Innocenti Trevian
Sulje

Step 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Kirjoita nimesi, lempinimi myös ok.

Step 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

Syötä sähköposti oikeassa muodossa.

Step 3/5

Mahtavaa!

Miten voimme auttaa?

Valitse ainakin yksi vaihtoehdoista.

Step 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Step 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Mahtavaa, kiitos!

Olemme yhteydessä pian.

Katso sillä välin refumme:

Kaikki työmme