Seravo

Kansainvälinen koti Suomen parhaalle WordPress-palvelulle

seravo7

Projektin esittely

Seravon WP-palvelu.fi on suomalainen pilvipalvelu, joka tarjoaa parhaan mahdollisen palvelintilan ja hosting-ratkaisut WordPress-sivustoille. Seravo on jo pitkään ollut Contrastin kumppani palvelinasioissa, mutta nyt yhdistimme voimamme myös uuden verkkosivun ja printtimedian toteuttamiseen.

Seravo laajentaa nyt vahvaa jalansijaansa myös kansainvälisesti ja suuntaa eurooppalaisille markkinoille. Contrast on tarjonnut tähän työkaluja täysin uudistetun Seravo.comin muodossa, joka pysyy uskollisena mielikuvalle pohjoismaisesta osaamisesta ja Seravon omasta tavasta tehdä asioita.

Uuden kansainvälisen verkkosivuston haluttiin tuovan esille Seravon korkeatasoista teknistä osaamista ja olevan myös visuaalisesti houkutteleva. Samanaikaisesti sivuston kanssa uudistettiin printtimateriaalia ja yrityksen visuaalista ilmettä, joka toistuu myös esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa ja diaesityksissä.

Palvelut

Web-design, Web-toteutus, Mainossuunnittelu, Copywrite, WordPress

www.seravo.com/

Mitä asiakkaamme sanoo

Koska olemme WordPressiin erikoistunut yritys, olivat tekniset vaatimukset sivustolle kovat. Tiiviillä yhteistyöllä saimme rutistettua Contrastin kanssa sivuston valmiiksi varsin tiukassa aikataulussa viime talven WordCamp Stockholmia varten. Nyt kehitystyötä jatketaan, jotta sivut vielä paremmin palvelisivat monipuolista asiakaskuntaamme. Erityisesti etusivun raikkaus ja lakkakuvitus on kerännyt kehuja – linjaa on jatkettu myös tapahtumaständeillä jaetuilla lakkakonvehdeilla, jotka ovat herättäneet hyvää keskustelua ulkomaisten kävijöiden kanssa.

Otto Kekäläinen Seravo
contrast-footertop

Contrast project kickstarter: askel 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Contrast project kickstarter: askel 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

Contrast project kickstarter: askel 3/5

Kiitos.

Miten voimme auttaa sinua?

Contrast project kickstarter: askel 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Contrast project kickstarter: askel 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Kiitos paljon.

Olemme yhteydessä hyvin pian!