Larunpyörä.com

Larun Pyörän verkkosivun uudistamisen keskeisinä tavoitteina oli moderni ulkoasu, helppokäyttöisyys sekä liiketoiminnan digitalisointi haastavan kassaintegraation myötä.

Projektin esittely

Larunpyora.com on Suomen johtavia polkupyörien ja varusteiden vähittäismyyjiä. Yrityksen intohimoinen tiimi palvelee asiakkaitaan kaikissa pyöräilyyn liittyvissä tarpeissa aina peruspyörien myynnistä yksilöityyn pyöränmitoitukseen.

Verkkosivujen ja -kaupan uusiminen kypsyi Larun Pyörän porukan mielessä pitkään. Vanhoilla sivuilla oli pitkät latausajat ja vaikea rakenne, mikä johti siihen että asiakkaat eivät jaksaneet viedä ostojaan loppuun asti. Kun myös ulkoasun uudistaminen kävi ajankohtaiseksi, Larun Pyörä otti yhteyttä Contrastiin.

Verkkokaupasta tehtiin vauhdikas, raikas ja helposti navigoitava kokonaisuus, jossa asiakkaita palvelee tehokas haku ja tyylikkäät visuaaliset yksityiskohdat. Uudistusten hengessä Contrast toteutti myös mittavan integraation kassajärjestelmän ja kaupan välillä, mahdollistaen verkkokaupan ketterän johtamisen. Uudistusten myötä Larun Pyörän tiimi on paitsi kasvattanut verkkokaupan liikevaihtoa, myös tavoittaneet uuden asiakasryhmän.

Palvelut

Web-suunnittelu, Web-toteutus, UI/UX-suunnittelu, WooCommerce, verkkokauppa, Kassajärjestelmä-integraatio

https://larunpyora.com/

Mitä asiakkaamme sanoo

Contrastin tiimin kanssa työstely oli todella helppoa ja mukavaa - asiat menivät sovitusti ja haasteet ratkottiin nopeasti. Uudistuneen verkkokaupan ilmeeseen ja toiminnallisuuksiin olemme enemmän kuin tyytyväisiä.

Mikael Luostarinen Larunpyora.com

Contrast project kickstarter: askel 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Contrast project kickstarter: askel 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

n>

Contrast project kickstarter: askel 3/5

Kiitos.

Miten voimme auttaa sinua?

Contrast project kickstarter: askel 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Contrast project kickstarter: askel 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Kiitos paljon.

Olemme yhteydessä hyvin pian!