Icebug

Projektin esittely

Pyka Oy – Suomen johtava Icebug-brändin maahantuoja, halusi uusia Icebug.com Suomi-version. Sivuston haluttiin toimivan brändisivuston lisäksi kuluttajaverkkokauppana sekä Icebug-myyjien sisäisenä myyntityökaluna. Verkkokaupan haluttiin myös integroituvan Pykan toiminnanohjauksenjärjestelmään Visma Novaan.

Ennen kuin pääsimme suunnittelemaan sivuston ulkoasua, kävimme useita brainstorming-sessioita sivuston teknillisistä vaatimuksista: Miten monimutkaista käyttäjäroolitusta hyödyntävä sisäinen myyntityökalu halutaan toimivan käytännössä ja miten se olisi järkevintä toteuttaa? Mitä kaikkea halutaan integroituvan toiminnanohjausjärjestelmään? Usean session jälkeen löysimme näihin ratkaisut ja pääsimme projektissa eteenpäin, eli itse ulkoasun suunnitteluun.

Design-tiimimme onnistui sivuston suunnittelussa ja hyödynsi asiakkaamme tuottamaa kuvamateriaalia taidokkaasti. Myös Icebug-myyjien sisäisen käyttöliittymän suunnittelu on kerännyt kehuja.

Asiakkaamme Pyka oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja olemmekin jatkaneet sivuston kehittämistä julkaisun jälkeen.

Palvelut

UI/UX-design, Web development, Visma Nova -integraatio

https://www.icebug.fi/

Mitä asiakkaamme sanoo

Tarvitsimme uuden myynnin työkalun asiakkaidemme ja sisäiseen käyttöön. Contrast rakensi toivomamme kevyen ja mukautuvan verkkokäyttöliittymän ja yhdisti sen toiminnanohjausjärjestelmäämme. Työ sisälsi lukuisia teknisiä yksityiskohtia ja vaati huomattavan paljon ongelmanratkaisukykyä ja pioneerityötä. Contrastin tekninen osaaminen on kuitenkin vahvaa ja viestintä heidän kanssaan helppoa.

Juho Tikkanen Pyka Oy
Sulje

Step 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Kirjoita nimesi, lempinimi myös ok.

Step 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

Syötä sähköposti oikeassa muodossa.

Step 3/5

Mahtavaa!

Miten voimme auttaa?

Valitse ainakin yksi vaihtoehdoista.

Step 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Step 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Mahtavaa, kiitos!

Olemme yhteydessä pian.

Katso sillä välin refumme:

Kaikki työmme