Dekomi

Tyylillä tehty Woocommerce-verkkokauppa lifestyle-myymälälle

Projektin esittely

Sisustus- ja lahjatavaramyymälä Dekomi halusi uusia vanhan verkkokauppansa dekomi.comin ja valitsi meidät tähän tehtävään. Yrityksen fyysinen liike sijaitsee Nummelassa ja on ollut aktiivisena jo vuodesta 2000 lähtien.

Suunnittelimme ja toteutimme täysin räätälöidyn verkkokaupan WordPressin ja WooCommercen päälle. Lopputuloksena oli raikas ja moderni kokonaisuus, jota on todella helppo käyttää ja ylläpitää. Dekomin tuotteet ovat räväyttäviä ja moderneja, joten tätä linjaa lähdimme myös hakemaan verkkokaupan suunnittelussa. Olemme lopputulokseen yhtä tyytyväisiä, kuin asiakkaamme.

Palvelut

Web-suunnittelu, Web-toteutus, Verkkokauppa, UI-suunnittelu, Wordpress, WooCommerce

www.dekomi.fi

Mitä asiakkaamme sanoo

Päätimme perustaa kivijalkamyymälän ohelle nettikaupan ja WooCommerce-pohja tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Halusimme, että sivuista välittyy lifestyle-myymälämme lämmin fiilis, mutta lopputulos on samalla myös tyylikäs ja selkeä. Halusimme myös toteuttaa sivuille muutakin sisältöä nettikaupan lisäksi. Contrastin omat sivut ja heidän tekemänsä työt miellyttivät silmää ja siksi he valikoituivat sivujen tekijöiksi. Sivujen suunnittelija Vilma ymmärsi heti mitä sivuilta halusimme ja hän onnistui sekä yllättämään meidät että tekemään sivuista meidän näköiset. Lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaa. Contrast piti meille selkeän käyttökoulutuksen ja he myös neuvoivat myöhemmin kaikissa ongelmatilanteissa ja reagoivat nopeasti kaikkiin pyyntöihin. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme sekä nettikauppaamme ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme sivuista.

Ella Perez Dekomi

Contrast project kickstarter: askel 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Contrast project kickstarter: askel 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

n>

Contrast project kickstarter: askel 3/5

Kiitos.

Miten voimme auttaa sinua?

Contrast project kickstarter: askel 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Contrast project kickstarter: askel 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Kiitos paljon.

Olemme yhteydessä hyvin pian!