Analyse²

Täysin uudistettu sivusto pohjoismaiden johtavalle toimijalle

Projektin esittely

Analyse² on pohjoismaiden johtava toimija kaupanalan menekinsuunnittelun ja tavarantoimittajayhteistyön ratkaisuissa. Heidän päätuotteensa ’Analyse² Merchandising Platform’ tarjoaa palveluita vähittäiskaupan tärkeimpien aspektien ratkaisemiseen: tuotevalikoimat, hinnoittelu, kampanjat ja promootiot.

Projektin lähtötilanteessa Analyse² oli uudistanut tuoteportfolionsa ja heillä oli tarvetta täysin uudistetuille, moderneille verkkosivuille. Kun saimme projektin työpöydällemme, olimme tilanteessa, jossa meidän tuli miettiä ratkaisut Analyse² pääongelmille: Miten esittää monimutkainen data kauniisti ja ymmärrettävästi? Miten vaikuttaa potentiaalisiin asiakkaisiin niin, että he ymmärtävät Analyse² palveluiden hyödyt?

Design-tiimimme teki upean työn näiden kysymysten ratkaisemisessa ja lopputulos oli loistava – asiakkaamme oli todella tyytyväinen designiin ja halusi jatkaa yhteistyötä kanssamme varsinaisen projektin päättymisen jälkeen.

Palvelut

Web-design, Web development, Branding

https://www.analyse2.com/

Mitä asiakkaamme sanoo

Lähdimme verkkosivustoprojektiin tilanteessa, jossa sekä tuoteportfoliomme että ajatuksemme kohdemarkkinasta oli uudistettu. Halusimme erottua tasokkaalla designilla ja modernilla ilmeellä kilpailukentällä, jolla verkkosivustojen taso ei yleensä mairittele. Aikaisemmasta kokemuksesta tiesimme hankkeen olevan erittäin haastava ja evaluoimme toimittajat huolellisesti, viimeisenä etappinaan konseptointivaihe rinnakkain kolmen parhaan kandidaatin kanssa. Contrast valikoitui kovatasoisesta joukosta parhaana ja tekemisen taso säilyi projektin alusta loppuun asti. Lopputulos on erinomainen, koko Contrastin tiimi toimi kiitettävästi konseptoinnista tekniseen toteutukseen ja tiukallakin aikataululla asiat hoituivat mallikkaasti. Hinta-laatusuhde on parasta mitä markkinasta löysimme. Aivan erityisesti kiitämme Contrastin design-osaamista, jonka ansiosta tälle osa-alueelle hankalasti soveltuva aihepiiri sai poikkeuksellisen edustavan näkyvyyden verkossa.

Jussi Autere Analyse²
Sulje

Step 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Kirjoita nimesi, lempinimi myös ok.

Step 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

Syötä sähköposti oikeassa muodossa.

Step 3/5

Mahtavaa!

Miten voimme auttaa?

Valitse ainakin yksi vaihtoehdoista.

Step 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Step 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Mahtavaa, kiitos!

Olemme yhteydessä pian.

Katso sillä välin refumme:

Kaikki työmme