Palvelumme

a.k.a mitä rakastamme tehdä

Iphone Screen 1 Iphone Screen 2 Iphone Screen 3 Iphone Screen 4

1. Verkkosivujen suunnittelu & toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme upean näköisiä ja helposti ylläpidettäviä verkkosivuja. Toteutuksemme ovat näyttävän designinsä lisäksi loppuun asti harkittuja teknisiä kokonaisuuksia, sillä räätälöimme kaikki toteutuksemme alusta asti käsin. Luotamme sisällönhallintajärjestelmistä ylpeydellä WordPressiin, ja WordPress-tietotaitomme ja osaamisemme onkin alan ehdotonta huippua.


Lisää WordPress-osaamisestamme
Iphone Screen 1 Iphone Screen 2 Iphone Screen 3 Iphone Screen 4

2. Brändäys, yritysilme ja graafinen suunnitelu

Vahvan ja yhtenäisen yritysidentiteetin rakentaminen on yrityksille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme yrityksellesi kokonaisvaltaisen visuaalisen identiteetin ja tarjoamme sinulle työkalut yhtenäisen brändikuvan säilyttämiseen mediasta riippumatta.
Iphone Screen 1 Iphone Screen 2 Iphone Screen 3 Iphone Screen 4

3. Verkkokauppojen suunnittelu & toteutus

Rakennamme komeita ja ennenkaikkea myyviä verkkokauppoja, joissa asiakkaan on mukava asioida. Me suunnittelemme verkkokauppasi joka yksityiskohdan helppokäyttöiseksi unohtamatta monipuolisia maksu- ja postitusjärjestelmiä.

Olemme erikoistuneet rakentamaan myös sivukokonaisuuksia, joissa on verkkosivu, blogi, ja verkkokauppa yhdessä, helposti hallittavassa ja erittäin myyvässä kokoneisuudessa.

4. Digitaalinen strategia & konsultointi

Tavoitteenamme on löytää oikeat ratkaisut liiketoimintasi ongelmiin, oli haasteenasi sitten liidien hankkiminen, myynnin edistäminen, brändisi näkyvyyden kasvattaminen tai joku muu. Teemme työtä organisaatiosi kanssa ja etsimme sinulle sopivimmat mahdollisuudet.

Luomme kokonaisvaltaisen digitaalisen strategian ja toimintasuunnitelman, joka ottaa kaiken hyödyn irti budjetistasi ja varmistaa tavoittedesi ylittämisen. Ilman kunnollista digitaalista strategiaa ja selkeitä tavoitteita, hyväkään verkkopalvelu ei välttämättä edistä liiketoimintaasi.

Contrast project kickstarter: askel 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Contrast project kickstarter: askel 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

n>

Contrast project kickstarter: askel 3/5

Kiitos.

Miten voimme auttaa sinua?

Contrast project kickstarter: askel 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Contrast project kickstarter: askel 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Kiitos paljon.

Olemme yhteydessä hyvin pian!