Contrast Digitalilla oli erinomainen vuosi 2016, täynnä mahtavia asiakkuuksia ja mielenkiintoisia projekteja! Isoimmista toteutuksista tehdään omat case studyt, mutta liian harvoin pääsemme esittelemään pienempiä kokonaisuuksia ja niistä löytyviä yksityiskohtia. Aurinkoisesti alkaneen helmikuun kunniaksi osoitetaan siis valokeila niihin asiakkaihimme, joiden kanssa on ollut ilo tehdä töitä.

Solid Plan Consulting

Solid Plan Consulting halusi ammattimaiset, edustavat ja tyylikkäät verkkosivut yhdistettynä yrityksen ilmeeseen sopiviin käyntikortteihin. Contrast vastasi kumpaankin tarpeeseen innolla, joka johti erittäin hienoon kokonaisuuteen uudelle yritykselle. Käy vilkaisemassa sivusto osoitteessa solidplan.fi!

solidplan-mockup-04

Asiakkaan sanomaa: ”Olen läpikotaisin tyytyväinen – todella mukavaa esitellä firman materiaaleja asiakkaille, kun kaikki on niin vankan ammattitaitoisen oloista.”

-Aleksi Pursiainen, CEO

Sensisto

Sensisto

Sensistolle toteutettiin hillityn tyylikäs verkkosivu-uudistus laajennettuna one-pagerina. Älä missaa: Huomaa kivana yksityiskohtana omalaatuinen mobiilivalikko ja sivupalkki, jotka toteuttavat asiakkaan viittomaa linjaa viestinnästä hyödyntäen Sensiston lämpökarttaa.

Käy katsomassa sivu osoitteessa sensisto.com

PEFC

PEFC

PEFC halusi täyden uudistuksen jo vanhaksi käyneeseen sivustoonsa. Helppoa sisältöäPEFC:llä on poikkeavan suuri ja säännöllisesti päivittyvä sisältömäärä. Contrast vastasi haasteeseen ja toteutti sivuston, joka mahdollistaa helpomman sisällönsyötön.

Tutustu sivuun osoitteessa pefc.fi

Filterit

FILTERIT-2

Filterit Oy on teollisuuden ja kuntien suodatusratkaisuihin, UV-desinfiointiin ja vedenkäsittelyyn erikoistunut yritys. Yrityksen sivu uudistettiin täysin kiinnittäen erityishuomiota haastavan alan tuotetietojen ja ratkaisujen esittämiseen. Design edellä: Asiakkaalla oli pitkälle viety näkemys sivuston kokonaisuudesta ja tarkka silmä yksityiskohdille, joten design pysyi projektin keskiössä alusta loppuun asti.

FILTERIT

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä ja mielenkiintoisista projekteista! Tutustu myös muihin, laajempiin toteutuksiimme Töitämme -osiossa!

Onko sinulla oma projekti idean tasolla? Voimmeko auttaa sinua toteuttamaan sen? Olemme tehneet projektin aloittamisen helpoksi, tehdään jotain hienoa yhdessä!