Olemme Contrastilla valinneet verkkosivualustaksi WordPressin, tutummin WP:n, joka näki alkunsa vuonna 2003. Noista ajoista on tultu pitkä matka ja tällä hetkellä WP on yksi suosituimmista julkaisualustoista, yhä enemmissä määrin myös isojen yritysten keskuudessa. WordPressissä on paljon hyviä ominaisuuksia ja loputtomasti räätälöintimahdollisuuksia. Seuraavassa viisi syytä siihen miksi me valitsimme ja erikoistumme juuri WordPressiin.

1. Helppokäyttöinen
– Ei tuntikausien päänraapimista

WordPress-verkkosivuja on todella helppo ylläpitää. Kun olet kerran tutustunut WordPressiin kunnolla sen päivittäminen sujuu kuin itsestään. Taustahallinnasta pääset muokkaamaan vaivattomasti kaikkia sivuston sisältöjä, kun sivusto on huolella suunniteltu ja toteutettu.

2. Skaalautuva & räätälöitävissä
– Sopiva niin pienille kun isoille

WordPress-sivusto on täysin muunneltavissa ja lisäksi se skaalautuu bisneksesi mukana. Verkkosivuston koko ei ole millään tavoin rajoitettu ja isotkin verkkosivustot luottavat WordPressiin, katso 10 esimerkkiä näistä blogikirjoituksestamme: Kuinka suuren sivuston voi toteuttaa WordPressillä?

WordPressillä sivustosta saa myös alusta asti räätälöidyt eli ne on suunniteltu juuri sinulle ja tarpeisiisi. Kun perusta on kerran rakennettu kunnolla, sivuston jatkokehitys on kustannustehokasta ja helppoa.

3. Ilmainen
– Käytä eurot sivustoon – älä verkkosivualustaan

WordPress on täysin ilmainen verkkosivualusta; asenna, muokkaa ja käytä ilman minkäänlaisia juoksevia kuluja. Myöskään sivuston koko ei vaikuta maksuttomuuteen, joten WP:tä voit käyttää, vaikka sivustosi kasvaisi kuinka suureksi tahansa.

Tarvitset ainoastaan hostingin eli palvelintilan sekä domainin, jotka saa hyvinkin edulliseen kuukausihintaan. Katso esimerkiksi yhteistyökumppanimme WP-Palvelun vaihtoehdot.

4. Turvallinen
Nuku yösi rauhassa

WordPress tarkkailee ja parantaa tietoturvaa jatkuvasti sekä suurempien päivitysten yhteydessä. Kun WordPress on aina päivitetty aina uusimpaan versioon ja muut tietoturvaan vaikuttavat asiat, kuten salasanat, ovat kunnossa, voit nukkua yösi ilman painajaisia sivuston kaappauksesta.

5. Hakukoneoptimoitu
– Ole Googlen ykkönen

WordPressissä on huomioitu laajasti hakukoneystävällisyys. Perustoimintona on hakukoneystävälliset URL-osoitteet sekä sivun rakenne, joista hakukoneiden on helppo löytää sisällöt. Meillä hakukoneystävällisyyteen kiinnitetään huomiota myös koodipuolella ja olemme tehneet paljon parannuksia, joiden avulla asiakkaidemme sivustot nousevat hakukoneissa mahdollisimman korkealle.

Katso WordPress-toteutuksiamme referenssit-sivulta ja ota yhteyttä niin aloitetaan yhteinen projekti! Ja kurkkaa myös koulutuksemme, jos haluat tulla tutustumaan paremmin WordPressiin ja sen mahdollisuuksiin.