Meistä

a.k.a mikä, kuka ja miksi?

Contrast about us

Pyrimme aina haastamaan ja ylittämään itsemme.

Pyrkimyksemme on aina ollut etsiä parempia, fiksumpia ja tehokkaampia tapoja toimia. Emme ikinä lopeta oppimista, vaan pyrimme jatkuvasti luomaan uutta ja ylittämään itsemme. Ja pitämään hauskaa oppiessa! Me uskomme, että mitä enemmän työstä nauttii, sitä parempaa jälkeä tulee. Ja me todella nautimme työstämme. Siksi jokainen asiakkaalle toimittamamme ratkaisu on loppuun asti mietitty ja rakkaudella hiottu.

Contrast about us

Räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja ja todellista palvelua.

Tavoitteemme on selkeä: Tuottaa erinomaisia, helppokäyttöisiä digitaalisia palveluita, jotka näyttävät komealta ja ennen kaikkea auttavat bisnestäsi kasvamaan. Mutta mielestämme tämä on vain osa yhtälöstä: Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, emme ole onnistuneet tehtävässämme. Tavoitteemme on antaa poikkeuksellisen hyvää palvelua, ja tähtäämme kestäviin kumppanuuksiin asiakkaidemme kanssa.

Sami Mäkelä

Co-founder, Head of Tech

Sami on vahva yrittäjäluonne, barefoot-vesihiihtäjä, ja silloin tällöin hauska kaveri joka on harvinaisen innostunut kaikesta digitaalisesta. Hän on hyvin tarkka teknisten asioiden ja erityisesti koodin kanssa. Niin Samin yrittäjähenkisyys kuin intohimo saumattomasti toimiviin toteutuksiin ovat molemmat löytäneet hyvän kodin Digitoimisto Contrastista.

Joonas Virtanen

Co-Founder, Creative

Joonas rakastaa graafista suunnittelua ja digitaalista mediaa, on ylpeä nörtti, musiikkiaddikti, intohimoinen lumilautailija ja sosiaalinen introvertti. Joonas on vahva graafisen suunnittelijan ja myyntiorientoituneen bisnesmiehen yhdistelmä, joten ei ole ihme että hän on löytänyt kutsumuksensa digitaalisen median ja brändäyksen alalta.

Nanna Pikkarainen

Projektipäällikkö

Nanna on järjestelmällinen projektipäällikkö, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Nanna rakastaa kauniin pelkistettyjä asioita ja kokonaisuuksia ja hänellä on tarkka visuaalinen silmä. Vapaa-ajallaan Nanna tykkää lenkkeillä koiransa kanssa, matkustella, ja silloin tällöin keikkailla laulajana erilaisissa kissanristiäisissä.

Sampo Kataja

Senior Developer

Sampo on ahkera ja innokas Developer, jolle työnteko maistuu. Luovaksikin välillä kutsuttu. Sampo on musatyyppi henkeen ja vereen, kitarakin pysynyt kädessä jo useita vuosia. Jalkapallo on myös hyvin lähellä Sampon sydäntä.

Sampo Silvennoinen

Senior Developer

Sampo on lojaali Developer, jolla on tarve tehdä asiat järkevästi — liittyvät ne sitten työhön tai vapaa-aikaan. Digitaalinen media on ollut suuressa roolissa Sampon elämässä jo kauan ennen kuin hän kirjoitti riviäkään koodia, joka näkyy yli kymmenen vuotta kestäneessä seikkailussa lyhytelokuvien maailmaan.

Marija Erjavec

Lead Designer

Marija rakastaa kokonaisuuksia ja elämän pienten ongelmien ratkaisemista. Hän nauttii selkeistä ja hauskoista digitaalisista kokemuksista ja on kaiken aikaa etsimässä uusia haasteita ja elämyksiä. Tällä hetkellä Marija on innostunut maastopyöräilystä.

Tom Laakso

Developer

Tom on tarkalla visuaalisella silmällä varusteltu Developer, joka on aina avoin uusille ideoille ja kokemuksille. Tom pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään ja luomaan jotain siistiä - oli se sitten koodia tai musiikkia.

Katrin Tarasova

Junior Designer

Katrinia kiehtoo täydelliset visuaaliset kokemukset, oli kyse sitten verkkosivujen suunnittelusta, tuotepakkauksista tai organisoinnista. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu viimeistellyt projektit, joissa on selkeä rakenne. Hän tykkää matkustella, piirtää ja on jatkuvasti etsimässä uusia kokemuksia.

Kate Glushkova

Designer

Huolellinen suunnittelija hienostuneella tyylillä. Kate rakastaa yksityiskohtia, suurempaa kokonaisuutta unohtamatta. Kate on alunperin kotoisin Siperiasta ja ottaa aina haasteet vastaan kylmän viileästi.

Julia Volkova

Junior Developer

Julia on itseoppinut kehittäjä, joka on valmis luomaan huipputeknisiä, käyttäjäystävällisiä verkkosivuja. Julia on huolellinen siitä, mitä tekee ja kykenee tuomaan tuoreen näkökulman ongelmanratkaisuun. Koodauksen lisäksi hän pitää ruoanlaitosta, lukemisesta ja matkustamisesta.

Contrast project kickstarter: askel 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Contrast project kickstarter: askel 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

n>

Contrast project kickstarter: askel 3/5

Kiitos.

Miten voimme auttaa sinua?

Contrast project kickstarter: askel 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Contrast project kickstarter: askel 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Kiitos paljon.

Olemme yhteydessä hyvin pian!