Meistä

a.k.a mikä, kuka ja miksi?

Contrast about us

Pyrimme aina haastamaan ja ylittämään itsemme.

Pyrkimyksemme on aina ollut etsiä parempia, fiksumpia ja tehokkaampia tapoja toimia. Emme ikinä lopeta oppimista, vaan pyrimme jatkuvasti luomaan uutta ja ylittämään itsemme. Ja pitämään hauskaa oppiessa! Me uskomme, että mitä enemmän työstä nauttii, sitä parempaa jälkeä tulee. Ja me todella nautimme työstämme. Siksi jokainen asiakkaalle toimittamamme ratkaisu on loppuun asti mietitty ja rakkaudella hiottu.

Contrast about us

Räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja ja todellista palvelua.

Tavoitteemme on selkeä: Tuottaa erinomaisia, helppokäyttöisiä digitaalisia palveluita, jotka näyttävät komealta ja ennen kaikkea auttavat bisnestäsi kasvamaan. Mutta mielestämme tämä on vain osa yhtälöstä: Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, emme ole onnistuneet tehtävässämme. Tavoitteemme on antaa poikkeuksellisen hyvää palvelua, ja tähtäämme kestäviin kumppanuuksiin asiakkaidemme kanssa.

Sami Mäkelä

Co-founder, Head of Tech

Sami on vahva yrittäjäluonne, barefoot-vesihiihtäjä, ja silloin tällöin hauska kaveri joka on harvinaisen innostunut kaikesta digitaalisesta. Hän on hyvin tarkka teknisten asioiden ja erityisesti koodin kanssa. Niin Samin yrittäjähenkisyys kuin intohimo saumattomasti toimiviin toteutuksiin ovat molemmat löytäneet hyvän kodin Digitoimisto Contrastista.

Joonas Virtanen

Co-Founder, Creative

Joonas rakastaa graafista suunnittelua ja digitaalista mediaa, on ylpeä nörtti, musiikkiaddikti, intohimoinen lumilautailija ja sosiaalinen introvertti. Joonas on vahva graafisen suunnittelijan ja myyntiorientoituneen bisnesmiehen yhdistelmä, joten ei ole ihme että hän on löytänyt kutsumuksensa digitaalisen median ja brändäyksen alalta.

Marija Erjavec

CEO, Design lead

Marija rakastaa kokonaisuuksia ja elämän pienten ongelmien ratkaisemista. Hän nauttii selkeistä ja hauskoista digitaalisista kokemuksista ja on kaiken aikaa etsimässä uusia haasteita ja elämyksiä. Tällä hetkellä Marija on innostunut maastopyöräilystä.

jenna

Jenna Hölttä

Business Development Director

Jenna on kasvuorientoitunut liiketoiminnan kehittäjä jolla on intohimo strategisiin ratkaisuihin, inbound markkinointiin ja hauskoihin aikoihin. Myyntitaustansa takia Jenna on aina valmis kahvikupposelle tai terveelliselle afterworkille. Vapaa-aikanaan hän nauttii uusien taitojen oppimisesta ja juuri nyt hän opettelee soittamaan ukulelea.

Nanna Pikkarainen

Projektipäällikkö

Nanna on järjestelmällinen projektipäällikkö, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Nanna rakastaa kauniin pelkistettyjä asioita ja kokonaisuuksia ja hänellä on tarkka visuaalinen silmä. Vapaa-ajallaan Nanna tykkää lenkkeillä koiransa kanssa, matkustella, ja silloin tällöin keikkailla laulajana erilaisissa kissanristiäisissä.

Tom Laakso

Developer

Tom on tarkalla visuaalisella silmällä varusteltu Developer, joka on aina avoin uusille ideoille ja kokemuksille. Tom pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään ja luomaan jotain siistiä - oli se sitten koodia tai musiikkia.

Lisa

Lisa Staudinger

Visual designer

Lisa on visuaalisen viestinnän suunnittelija jonka intohimona on löytää optimaalisin ratkaisu kunnioittaa kauneutta ja toiminallisuutta. Lisa rakastaa työskennellä datan ja informaatiorikkaiden projektien parissa ja hän on aina valmis oppimaan uutta alasta. Jos Lisa ei ole suunnittelemassa, hän on askartelemassa hurmaavia asioita paperin tai koodin avulla.

Katrin Tarasova

Junior Designer

Katrinia kiehtoo täydelliset visuaaliset kokemukset, oli kyse sitten verkkosivujen suunnittelusta, tuotepakkauksista tai organisoinnista. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu viimeistellyt projektit, joissa on selkeä rakenne. Hän tykkää matkustella, piirtää ja on jatkuvasti etsimässä uusia kokemuksia.

Sulje

Step 1/5

Aloita projektisi tästä!

Hei! Mikä on nimesi?

Kirjoita nimesi, lempinimi myös ok.

Step 2/5

Kiitos !

Mikä on sähköpostiosoitteesi?

Syötä sähköposti oikeassa muodossa.

Step 3/5

Mahtavaa!

Miten voimme auttaa?

Valitse ainakin yksi vaihtoehdoista.

Step 4/5

Kuulostaa hyvältä!

Kerro lyhyesti (tai vaikka laajastikin!) projektistasi:

Step 5/5

Kiitos paljon.

Mikä on arvio budjetistasi?

Mahtavaa, kiitos!

Olemme yhteydessä pian.

Katso sillä välin refumme:

Kaikki työmme