Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja alan ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

 

1. Facebookin F8-konferenssi ei jättänyt ketään kylmäksi

 
Facebook julkisti uskomattoman mielenkiintoisia teknologioita F8-konferenssissaan, ja raotti verhoa siihen, miltä tulevaisuuden sosiaalinen media tulee näyttämään muutaman vuoden päästä, kun älypuhelimet alkavat siirtyä historiaan. Katso konferenssin parhaat palat videolta.

Facebook revealed it has a team of 60 engineers working on building a brain-computer interface

 

2. Hyvin mielenkiintoinen henkilökuva: Yann LeCun, mies Facebookin AI:n takana

 
3. Secrets of Design Leadership – From Stanley Wood of Spotify

4. Facebook omistaa neljä viidestä maailman ladatuimmasta sovelluksesta

Tiesitkö, että Facebook omistaa neljä viidestä maailman ladatuimmasta sovelluksesta. Olet saattanut kuulla sanat ”Facebook on niiiiiin last year, eihän nuorempi sukupolvi käytä sitä enää lainkaan!”. Noh, ei se ihan niin yksinkertaista ole.

5. Our machines now have knowledge we don’t understand

Jonnet ei tiedä. Mutta ei tiedä kukaan mukaan. Paitsi tietokoneet, joiden machine learning -algoritmit toimivat jo niin mutkikkailla tavoilla, että emme enää oikeastaan edes ymmärrä, miten ne toimivat. Sanoiko joku Skynet?

6. Viikon Verkkosivu: Joe Coleman / Copywriter / portfolio

Nerokkain copywriter-portfolio minkä tulet vähään aikaan näkemään.

7. Why our company’s remote work system failed

Etätyö (ja jopa digitaalinen nomadismi) on IT-alalla jo hyvin yleistä, ja tulee ainoastaan yleistymään. Tämä on hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen tarina siitä, miten etätyön implementointi voi myös mennä hyvin pieleen. Lue ja vältä tekemästä samoja virheitä!

8. Viikon applikaatio: MIT:n WaitSuite opettaa kieliä aina odottaessasi

 

9. How to ask for design feedback

Kuulostaa niin yksinkertaiselta, mutta käytännössä yksi vaikeimmista asioista: Palautteen pyytäminen ja sen vastaanottaminen oikealla tavalla.

10. Viikon WTF: Lentävät autot ovat todellisuutta!

 
Jos satuit elämään 1920-luvulla ja sinulta kysyttiin, mitä teknologioita meillä tulee olemaan sadan vuoden päästä, hyvin suurella todennäköisyydellä ET kuvaillut internetiä. Sen sijaan hyvinkin suurella todennäköisyydellä olisit saattanut sanoa ”Lentävä auto”. Lentävien autojen ja muiden futurististen asioiden sijaan olemme saaneet paljon odottamattomia teknologioita kuten juuri Internet, mutta nyt alkaa näyttää siltä että tuo klassinen haave lentävästä autosta alkaa olla jo hyvin lähellä todellisuutta! Hyvät ihmiset, this is not a drill! Saako jo vähän innostua?