Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja alan ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

 

1. Augmented Reality – Game done changed!

Augmented Reality on pian kaikkialla, jahka Apple saa uuden päivityksensä (iOS 11) virallisesti ulos. Katso ARKitillä tehtyjä, luovia prototyyppejä täällä. Me Contrastilla olemme kuitenkin eniten innoissamme WebAR:n ja AR.js:n mahdollisuuksista. Näitä teknologioita käyttäen AR toimii nimittäin myös suoraan kännykän selaimessa, ilman että tarvitsee ladata erillisiä applikaatioita. Tämä teknologia toimii jo nyt Androidilla aivan loistavasti. WebAR  tulee avaamaan myös pienemmille brändeille ja kampanoille aivan uusia ulottuvuuksia! Tästä tulee vielä hyvin, hyvin mielenkiintoista.

2. Mitä käyttäjäsi katsovat, kun he avaavat sivusi? Todennäköisesti tätä.

 Tämä mielenkiintoinen kirjoitus auttaa ymmärtämään, miten käyttäjät ”skannaavat” sivusi läpi tietoa etsiessään.


3. Viikon verkkosivu: WEBVR SHOWROOM + Step inside a virtual showroom built with WebGL and WebVR

 

4. Augmented Realityn neljä aaltoa

 

5. Viikon video(t): Emmy Nominations of Main Title Design

Mukana myös oma suosikkimme: WestWorldin alkutekstit.

6. Kuukauden Verkkosivu: ESPN Body Issue

Monella tapaa todella upea sivusto.

7. Netflix, Amazon ja muut verkkojätit käyvät yhdessä rintamassa taisteluun internetin puolesta

 

8. Justin Cone: The Future of Motion Design

 

9. Abstract on kuin Git – mutta designereille!

 

10. A guide to everyday design ethics

—-

Siinäpä tärkeimmät tärpit tältä kuulta. Tervetuloa takaisin sorvin ääreen niille, jotka ovat jo lomilta palanneet. Muut nauttikoot vielä kesästä täysin rinnoin! :)