Paljon erilaisia sivustoja, verkkokauppoja, kampanjoita ja strategioita on tullut tehtyä viimeisten kuukausien aikana ja olemme ylpeitä ja haluamme kiittää lämpimästi joka projektista!

Osasta töistämme emme julkaise lainkaan laajempia case studyja, mutta tulemme esittelemään näitä pienempiä ja isokokoisempiakin töitämme vapaamuotoisesti täällä blogin puolella. Pidemmittä puheitta siis, tässä alla esimerkkejä viimeaikaisista töistämme!

Rema Partners

rema

Suunnittelimme ja toteutimme Rema Partnersille uuden logon sekä edustavat uudet verkkosivut. Sivustosta suunniteltiin visuaalisesti näyttävä, mutta selkeä ja helposti navigoitava kokonaisuus, joka antaa selkeän kuvan Rema Partnersin laaja-alaisesta ammattitaidosta. Käy katsomassa sivusto osoitteessa www.rema.fi!

Minä Olen -lehti ja Minä Olen -messut

Minä Olen -lehti

Minä Olen -messut

Minä Olen -lehdelle ja -messuille kaivattiin lehden uudistuksen myötä piristystä myös verkkosivupuolelle. Molemmilla verkkosivustoilla toistuu uusi raikas ilme. Sivustojen uudistuksessa kiinnitettiin huomiota erityisesti käytettävyyteen ja päivitysten tekemisen helppouteen. Näin asiakkaamme kuvailee työtä kanssamme:

”Järjestämme vuosittain suuren yleisötapahtuman, jonka tulevien vuosien tapahtumapaikkana on Finlandia-talo. Halusimme löytää toimiston tekemään meille toimivan markkinointisuunnitelman uudelleen brändäyksineen sekä myös uudistamaan kotisivumme käyttäjäystävällisiksi ja visuaaliselta ilmeeltään kiinnostaviksi. Meille suositeltiin Contrast Digital Oy:tä osaavana, ajan hermolla olevana ja tehokkaana toimistona. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten Contrast asiantuntevasti, luovasti ja aina aikatauluissa pysyen toteutti kaikki suunnitelmamme ja tulemme myös jatkossa käyttämään yrityksen palveluja aina tarvittaessa.”

Minä Olen -messut, Anja Toivanen, operatiivinen johtaja

Käy katsomassa sivustot osoitteissa minaolenmessut.fi ja minaolenlehti.fi!

Network Services Finland

nsf

NSF kaipasi verkkosivujensa kokonaisvaltaista uudistamista ja me vastasimme haasteeseen. Lopputuloksesta tehtiin selkeä ja myyvä kokonaisuus. Katso sivusto täällä: www.nsf.fi

Green Building Partners

Green Building Partners

Green Building Partners on Suomen johtava vihreän rakentamisen erikoisosaaja. GBP halusi yksinkertaiset, edustavat ja tyylikkäät verkkosivut, joita on nopea päivittää ja helppo laajentaa vuoden 2016 aikana. Käy vilkaisemassa sivusto osoitteessa www.gbp.fi!

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme lämpimästi hyvistä projekteista! Tutustu myös muihin, laajempiin loppuvuoden toteutuksiimme Töitämme -osiossa!

Innostuitko? Onko sinulla tarkka suunnitelma omasta projektista tai vain idea nenäliinalla? Oli sinulla kumpi vain tai jotain siltä väliltä, teimme projektisi aloittamisen sinulle hyvin helpoksi. Tehdään jotain hienoa yhdessä!