Contrast Digital on ollut jo pidempään osana WP-yhteisöä osallistumalla useampiin WP-tapahtumiin Suomessa. Nyt ajattelimme kuitenkin antaa jotain konkreettisempaa WP-käyttäjille: ilmaisia lisäosia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Digitoimistossa tuotetaan projektikohtaisesti lisäosia parantamaan käyttökokemusta ja toiminnallisuutta. Välillä nämä projektikohtaiset lisäosat todetaan yleishyödyllisiksi ja päätyvät myös jatkokäyttöön muissa projekteissa. Meillä ei ole kuitenkaan tarvetta pitää kaikkia näitä lisäosia pelkästään talon sisällä, joten nyt tuomme osan näistä laajemmankin yleisön käyttöön. Lisäosat tuovat toiminnallisuuksia, sekä WordPressiin sekä suosittuun kauppa-alustaan WooCommerceen.

Contrast WooCommerce Giftcards

Contrast WooCommerce giftcards tuo nimensä mukaisesti lisätoiminnallisuutta lahjakortteihin ja niiden myymiseen WooCommercessa. WooCommerce tarjoaa oletuksena kuponkien lisäämisen taustahallinnassa, mutta ei tarjoa toiminnallisuutta näiden ostamiseen. Halusimme helpottaa kaupan omistajan työtä ja yksinkertaistaa koko lahjakortin ostamisen prosessia. Lisäosan myötä kaupan omistaja voi luoda lahjakorttituotteita, jotka ostattaessa luodaan kuponkeina taustahallintaan. Näiden luotujen kuponkien koodit lähetetään niiden ostajalle, joka voi käyttää niitä jatkossa sivustolla esim. alentaakseen ostoskorin hintaa. Kuponkien käsittelyä taustahallinnassa on helpotettu myös lisäämällä tieto siitä, mihin tilaukseen luodut kupongit kuuluvat.