Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka toinen perjantai!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

 

screen-shot-2016-12-01-at-23-13-47

1. Slush 2016: Suomen ylpeys

Slush ja sen tämän vuoden anti ansaitsee ykköspaikan tässä(kin) postauksessa. Slush vain tekee niin monta asiaa oikein ja luo Suomeen juuri sitä ilmapiiriä mitä Suomi eniten kaipaa: Radikaalia positiivisuutta. Tässä yksi Slushin tämän vuoden ehdottomista helmistä: Start Up High School.

 

2. Mitä tapahtuu kun kokonainen maa yhtäkkiä saa internetin?

Vuonna 2014 vain 1% Myanmarilaisista oli käytössään internet. Nyt lähes kaikki Myanmarissa ovat liittymässä facebookkiin ja muihin kanaviin samaan aikaan.

 

3. Viikon verkkosivu: Paperplanes.world

Käytä puhelintasi heittämään ja nappaamaan paperilentsikoita ympäri maailman, hauska toteutus. Tsekkaa täällä: https://paperplanes.world/ (avaa linkki puhelimellasi).

 

 

4. Viikon video: The rise and fall of angry AIDS.

Loistavan suomalaisen animaatiotoimiston tuottama The rise and fall of angry AIDS on pilke silmäkulmassa tehty muistutus vakavasta asiasta. Katso lisää Anima Boutiquen loistavia töitä täällä: www.animaboutique.fi

 

5. Microsoftin, Googlen ja Facebookin tulevaisuus: AI

 

6. AMA with Facebook Product Design VP Julie Zhuo

Tämä menee designereille: Facebookin Julie Zhuo on paitsi hieno ihminen, myös viisas desiner ja hänen AMA:nsa (Ask Me Anything) on antoisaa luettavaa designista, Facebookista ja nykymenosta.
screen-shot-2016-12-01-at-22-47-15

7. CSSreference.io – Massiivinen visuaalinen opas CSS:n saloihin

 

8.Viikon nosto: The Future of Design and how to prepare for it?

 

9. How to stop designing things that won’t get built

 

10. Viikonlopuksi: Sarjasuosituksena Black Mirror

Ansaitusti kovassa nosteessa oleva kulttisarja Black Mirror tarkastelee lähitulevaisuutta ja mahdollisia (dystooppisia) tulevaisuuksia ekstrapoloiden nykyteknologiasta. Contrast suosittelee lämpimästi, vaikka joka jakson jälkeen tuntuukin siltä, että jakson tulevaisuudenkuvaa joutuu sulatella ainakin muutaman päivän ennen seuraavaan uskaltautumista.