Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

 

screen-shot-2016-12-01-at-23-13-47

1. The Radical Future of Branding

Viisi design-johtajaa arvioi brändäyksen tulevaisuutta lähivuosille. Kenties tärkeimpänä teemana nousee esille brändien ”radikalisoituminen” ja politisoituminen, vastaten nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin. Toinen pääteema on ehdottomasti rehellisyyden kasvava merkitys brändäyksessä ja tuotteiden mainonnassa: ”Successful branding will have fewer tricks and more truth”

Consumers are sick of the bullshit. And brands will have to adjust.

 

2. Design Trends 2017

Vallan osuva breakdown web designin ja graafisen suunnittelun trendeistä tälle vuodelle. Ainakin ensimmäiset 10 kohtaa allekirjoitamme ehdottomasti.

 

3. Pixarin Storytelling-kurssi, ilmaiseksi koko maailmalle

Storytelling on viimeaikojen todellinen buzzword, mutta ei suotta. Vahva tarinankerronta on yksi universaaleimmista ja ajattomista taidoista lähes joka alalla. Ja nyt voit oppia sitä todellisilta alan huipuilta, nimittäin Disneyn Pixar-studion tarinankerronnan supersankareilta. ConKatso kurssi Khan Academyssa täältä.

 

4. Viikon video: Abstract – The Art of Design Netflixillä on ehdottomasti seuraamisen arvoinen…

Design has officially made it: Sillä on nyt nimittäin ikioma sarjansa Netflixillä, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen

5. …Mutta se ei välttämättä anna alasta totuudenmukaista kuvaa

 

6. WebVR tulee kohta selaimeesi

Internetistä on tulossa kohta vieläkin mielenkiintoisempi paikka Virtual Realityn myotä.

7. Ideo says the future of design is circular

 

8. Viikon verkkosivu: Sokeussimulaattori

Tama SeeNow Eye Sight Simulator auttaa sinua näkemaan tutun ympäristösi sellaisten ihmisten silmin, joilla on jokin silmasairaus. Eri sairaudet vaikuttavat näkökenttään yllättävän erilaisin tavoin. Katso täällä: http://simulator.seenow.org/

 

9. Fonts.comin työkalulla kokeilet mitä tahansa fonttia tunnin ajan ilmaiseksi

 

10. Viikon nosto: How Walking in Nature Changes the Brain

Meidän alamme toissa sita on joskus liian helppo jäädä liian usein tuijottamaan näyttoä pitkalle iltaan, joskus jopa viikonloppuja myoten. Tässä muistutus vastapainon tärkeydestä: Tämä loistava New York Timesin artikkeli pohtii, miten luonnossa oleminen ihan oikeasti muuttaa aivojasi.