Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja alan ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

1. Design will kill marketing, says Ikea’s former design chief

2. How to give good feedback

3. Instagram’s Future as a Social Commerce App Looks Murkier Than Ever

Näyttää siltä, että Instagramista ei ole tulossa eCommerce-sivustojen kaatajaa ainakaan vielä pitkään aikaan. Paras yhdistelmä onkin content marketing + hyvin suunniteltu eCommerce-kokemus. WordPress & WooCommerce on tähän tällä hetkellä markkinoiden paras yhdistelmä, etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille.

4. Why Great Products Do Only One Thing

5. Bringing motion into design systems

6. WTF is Data Science

Lukemisen arvoinen artikkeli niin upeiden, interaktiivisten illustraatioidensa ansiosta kuin myös tekstisisältönsä ansiosta.

7. 4 Top Tips for Rapid Prototyping In Design Sprints

8. Everything is UX: User Experience Design in the Real World

9. Viikon verkkosivu: New York Times Voyages Issue

NYT:in uusi Voyages-issue on upeasti toteutettu esimerkki interaktiivisesta kokemuksesta, jonka voit katsoa joko video-tyyliin passiivisesti alusta loppuun, tai vaihtoehtoisesti vaikuttaa kokemuksen kulkuun ja pysähtyä syventymään yksityiskohtiin. Me contrastilla uskomme, että tälläistä formaattia tullaan käyttämään enemmän ja enemmän.

10. Viikonlopuksi: Stephen Hawking’s final papers predict the future will be super-rich superhumans versus regular humans

—-

Aurinkoisia syyssäitä! Palataan taas ensi kuussa!