Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja alan ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

1. Kuukauden video: Designing Fluid Interfaces

WWDC 2018 -konferenssissa Applen designerit esittivät presentaation nimeltä “Designing Fluid Interfaces”, joka selitti design-valintoja iPhone X:n Gestural Interfacen takana. Tämä oli mielestämme yksi parhaista design-presentaatioista pitkään aikaan. Hyvin mielenkiintoinen ja ehdottomasti katsomisen arvoinen!

2. Sex, beer and coding: Inside Facebook’s wild early days

3. You Should Never, Ever Argue With Anyone on Facebook, According to Science

4. The death of Don Draper

Mainonta, joka joskus oli luova ala, on nyt suurelta osin dataan perustuva bisnes, joka nojaa pitkälti algoritmien varaan. Implikaatiot tästä muutoksesta ovat pelottavia — Ei ainoastaan yksittäisen kuluttajan, vaan potentiaalisesti koko demokraattisen järjestelmän näkökulmasta. Hyvin mielenkiintoinen, syväluotaava artikkeli.

5. Oldie but goldie: Brainstorming is dumb – And what you should do instead

6. Käytä isompaa fonttia verkkosivuillasi – parannat konversiota

7. Optical Effects in User Interfaces (for True Design Nerds ?)

8. Figma’s Design Dictionary

Figman Design-sanakirjasta löytyy tyylikkäässä muodossa selitykset kaikkeen tarpeelliseen. Voit lähettää vaikka tilintarkastajallesi linkin, kun hän seuraavan kerran tiedustelee, että minkälainen huume se UX on?

9. Viikon verkkosivu: WoooHooo by Corona

Out-of-office -viestigeneraattori ei ole uusi idea, mutta tämä on hauskasti tehty!

10. 10 years of the App Store: The design evolution of the earliest apps

—-

Nauttikaa mahtavista säistä! Palataan taas ensi kuussa!