Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja alan ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

1. Googlen I/O ei jättänyt kylmäksi – Duplex AI soitti aidon ajanvarauspuhelun, ja se oli niin uskottava että sitä ei erottanut ihmisestä. Ja se on samaan aikaan innostavaa ja pelottavaa.

Katso uskomaton demo yläpuolella olevasta linkistä. Alla olevasta videosta näet koko Googlen I/O keynoten, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen kokonaisuudessaan.

 

2. The backlash that never happened: New data shows people actually increased their Facebook usage after the Cambridge Analytica scandal

3. What is GDPR, and why should designers care?

4. Elon Musk emailed Tesla employees tips on how to be more productive — these are his 7 suggestions

5. Finland offers free online Artificial Intelligence course to anyone, anywhere

6. Google’s selfish ledger is an unsettling vision of Silicon Valley social engineering: This internal video from 2016 shows a Google concept for how total data collection could reshape society

6. Google and Facebook are now tantalizingly close to solving VR

7. From being bad to burping glitter: things we learned at The Adobe 99U Conference

8. The CEO of IDEO explains how your “creative capacity” is the key to surviving automation

9. InVision Design Talks — The design career journey

10. Viikonloppulukemiseksi: How to Make A.I. That’s Good for People

—-

Nauttikaa mahtavista säistä! Palataan taas ensi kuussa!