Contrastin 10 parasta -artikkelisarja on Contrastin koko tiimin kuratoima, ja se kokoaa yhteen tarkoin valitsemamme kymmenen parasta viimeisen kuukauden ajalta: Inspiroivimmat artikkelit, videot, uudet applikaatiot ja muut tärkeimmät Internetin ilmiöt. Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja alan ilmiöistä. #Contrast10, kuratoitu sinua varten joka kuukausi!

Vaikka et lukisi mitään muuta, lue nämä, ja pysyt ajan hermolla digitaalisesta designistä, markkinoinnista ja Internetin ilmiöistä.

 

1. Ideo Studied Innovation In 100+ Companies

Yksi maailman johtavista designfirmoista, Ideo, ryhtyi selvittämään miten innovaatiota voi mitata. Ehdottomasti lukemisen arvoinen artikkeli Fast Company Designissä.

 


WordPress + Google Docs = Awesomeness (The Next Web)

 

2. WordPress.com for Google Docs lets you edit in Docs and publish in WordPress

WordPress + Google Docs = Työnteosta tuli juuri huomattavasti sujuvampaa!

 

3. The 7 Questions You’ll Be Asked at a UX Design Interview

Eli mitä on olla UX designer vuonna 2017? Niin, ja UX-designistä puheen ollen, meillä on UX/UI Designerin rekry päällä!. Tämäntapaisia kysymyksiä saatamme jutella läpi myös haastattelussa ;)

4. The Three-Hour Brand Sprint

Google Venturesin loistava paketti siitä, mitä aloittavan brändin kannattaa tehdä ja ottaa huomioon. Näitä ja muita metodeja käytämme myös Contrastin kickstart-workshopeissa!

5. Sketch Keyboard Shortcuts and Tricks

 

6. The Details That Matter 

Yksityiskohdilla ON väliä. Loistava Medium-postaus yksityiskohtien merkityksestä.

7. Ideo says the future of design is circular

 

8. Viikon verkkosivu: Bears Ears multimedia experience

Bears Ears-kansallispuisto on uskomaton paikka. Tänä vuonna Contrastin ekskursio suuntaa Suomen Lappiin, mutta ehkä tulevaisuudessa suuntana on Bears Ears? Siihen asti, ihastelemme paikan kauneutta tämän loistavasti suunnitellun sivuston kautta.

 

9. Best Design Advice No One Ever Gave Me

 

10. Viikon WTF: Chatbotit alkavat olla pelottavan hyviä

”Three weeks with a Chatbot and I’ve made a new friend”. Hyvin mielenkiintoista, mutta myös hiukan pelottavaa. Jännittävää nähdä, mikä on seuraava edistysaskel, ja mihin sitä tullaan käyttämään?